Rumbar: Pokoyhof | RestaurantClub
Restaurant Week

Rumbar: Pokoyhof

Info

Restaurant Week

bar

Kuchnia i dania

azjatycka

Atmosfera

nocne życie

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Godziny otwarcia

Niedziela15:00 – 23:30
Więcej
Poniedziałek15:00 – 23:30
Wtorek15:00 – 23:30
Środa15:00 – 23:30
Czwartek15:00 – 23:30
Piątek15:00 – 23:30
Sobota15:00 – 23:30
Rumbar to unikatowe miejsce na gastronomicznej mapie Wrocławia. Chcąc tworzyć nowoczesny, a zarazem klimatyczny koncept barowy postawiliśmy na szeroką gamę rumów z całego świata oraz...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: VIRALOWA SAŁATKA SMASHED CUCUMBER ogórek szklarniowy, sezam, chilli, kozi ser, czarny ocet

Danie główne: SMAŻONY CIĄGNĄCY CHEDDAR cheddar, sos red curry, sałata rzymska, piklowana cebulka, bułka maślana, viralowe ziemniaczki

Deser: MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY konfitura z leśnych jagód, migdały

Menu B

Przystawka: TATAR WOŁOWY udziec wołowy, olej chilli, pikantne orzeszki, parmezan, sałata rzymska, marynowany pomidor, komosa ryżowa

Danie główne: ŻEBERKA WOŁOWE żebro wołowe, piklowany ogórek, emulsja z musztardy, szczypiorek, bułka maślana, viralowe smażone ziemniaczki

Deser: MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY konfitura z leśnych jagód, migdały

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa<br /> + opłata rezerwacyjna 5,98 zł<br /> + 10 zł w prime time

69.99zł/Gość