Belona (Gdynia) | RestaurantClub
Restaurant Week

Belona (Gdynia)

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

hiszpańska

Atmosfera

z widokiem

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Adam Gruszczyński

Restaurator

Łukasz Skrzypkowski

Godziny otwarcia

Niedziela13:00 – 21:00
Więcej
Poniedziałek15:00 – 21:00
Wtorek15:00 – 21:00
Środa15:00 – 21:00
Czwartek15:00 – 21:00
Piątek13:00 – 21:00
Sobota13:00 – 21:00
Z miłości do kuchni, inspirowani morzem, z dbałością o każdy szczegół, z najwyższej jakości produktów zawsze od wyselekcjonowanych dostawców - Gotujemy dla Was....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Tatar z buraka/balsamico/rucola/orzech włoski/figa

Danie główne: Pieczony batat/papryka/ricotta/kolendra/granat/sałaty

Deser: Zabajone/owoce

Menu B

Przystawka: Drobiowe pate/wiśnia/grzanka majerankowa

Danie główne: Pierś z kurczaka sous vide/ marynata tymiankowo-cytrynowa/gnocchi/pomidorki koktajlowe/baby szpinak

Deser: Zabajone/owoce

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość