Zachodni Brzeg Koszyki | RestaurantClub
Restaurant Week

Zachodni Brzeg Koszyki

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

bliskowschodnia

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Sławomir Żuchowski

Restaurator

Karol Szafraniec

Godziny otwarcia

Niedziela09:00 – 22:00
Więcej
Poniedziałek09:00 – 22:00
Wtorek09:00 – 22:00
Środa09:00 – 22:00
Czwartek09:00 – 22:00
Piątek09:00 – 23:00
Sobota09:00 – 23:00
Najlepsza kuchnia izraelska i bliskowschodnia w Warszawie! Nowe menu, nowe wnętrza - to co pozostaje niezmienne to klimat lokalu oraz nasza wspaniała załoga....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Grillowany bakłażan z serkiem labneh, owocem granatu, pistacjami i pesto chermoula

Danie główne: Curry z kalafiora, batatów i orzechów nerkowca z ryżem basmati

Deser: Sernik z chrustem kadayif, podany z musem truskawkowym i pomarańczą

Menu B

Przystawka: Grillowany bakłażan z serkiem labneh, owocem granatu, pistacjami i pesto chermoula

Danie główne: Stek z łososia pieczony w melasie z granatów i zatarze, spaghetti a'la chitarra, sos pomidorowo-pomarańczowy

Deser: Sernik z chrustem kadayif, podany z musem truskawkowym i pomarańczą

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa<br /> + opłata rezerwacyjna 5,98 zł<br /> + 10 zł w prime time

69.99zł/Gość