BykBar | RestaurantClub
Chefs Menu

BykBar

Info

Chefs Menu

restauracja

Kuchnia i dania

argentyńska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Aleksandra Brzezińska

Restaurator

Agnieszka Ryszawa

Godziny otwarcia

Poniedziałek09:00 – 20:30
Więcej
Wtorek09:00 – 22:30
Środa09:00 – 22:30
Czwartek09:00 – 22:30
Piątek09:00 – 22:30
Sobota09:00 – 22:30
Niedziela09:00 – 22:30
Kreatorzy dobrego smaku! Jeśli jakość składników ma dla Ciebie znaczenie to znaczy, że dobrze trafiłeś. Mamy wołowinę z prawdziwego zdarzenia. Naszą specjalnością są burgery i...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Tatar z suszonego pomidora podawany z plastrem grillowanej cukinii

Pozycja 2: Stek z tofu w sosie Teriyaki z chrupiącym sezamem podawany z puree sezonowym i marchewką koreańską

Pozycja 3: Sernik z ricotty i białej czekolady podawany z jadalną ziemią

Menu B

Pozycja 1: Tatar wołowy podawany na garnce z chipsem z parmezanu i kaparami

Pozycja 2: Stek rzeźnicki - Rump stek, podawany z puree sezonowym i autorskimi piklami

Pozycja 3: Sernik z ricotty i białej czekolady podawany z jadalną ziemią

Rezerwacja

Chefs Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

99zł/Gość