Rumbar Nasyp | RestaurantClub
Restaurant Week

Rumbar Nasyp

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

azjatycka

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Godziny otwarcia

Niedziela14:00 – 22:30
Więcej
Poniedziałek15:00 – 23:30
Wtorek15:00 – 23:30
Środa15:00 – 23:30
Czwartek15:00 – 23:30
Piątek15:00 – 23:30
Sobota14:00 – 23:30
Rumbar: Nasyp! #HOSPITALITY #LATINSPIRITS #TALERZYKI Niełatwo jest ubrać to co mamy w głowach w kilka znaków aaaale! Jesteśmy cocktail barem stawiającym mocny nacisk na gościnność, tworzymy...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Chrupiące hiszpańskie ziemniaczane croquetas z wędzonym serem, sos z zielonych papryczek chilli.

Danie główne: Rolls z chrupiącego maślanego chleba tostowego z krewetkami, piklowanym selerem naciowym, sosem tatarskim i parmezanem (Włoch wykrzyknął by Mamma Mia!) Z viralowymi chrupiącymi ziemniaczkami.

Deser: Rzemieślnicze lody z pieczonego kakao od wrocławskich Krasnolódów, oliwa, pomarańcze i sól. Bądź jak Dua Lipa.

Menu B

Przystawka: Chrupiące hiszpańskie ziemniaczane croquetas z chorizo, majonezem krewetkowym i piklowaną papryką.

Danie główne: Rolls z chrupiącego maślanego chleba tostowego z konfitowaną wieprzowiną i emulsją musztardową, bulion z karmelizowanej cebuli i viralowe ziemniaczki.

Deser: Rzemieślnicze lody z pieczonego kakao od wrocławskich Krasnolódów, oliwa, pomarańcze i sól.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość