Cimone | RestaurantClub
Restaurant Week

Cimone

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

śródziemnomorska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Godziny otwarcia

Niedziela13:00 – 20:00
Więcej
PoniedziałekNieczynne
Wtorek13:00 – 21:00
Środa13:00 – 21:00
Czwartek13:00 – 21:00
Piątek13:00 – 22:00
Sobota13:00 – 22:00
Jako JEDYNI we Wrocławiu możemy pochwalić się certyfikatem AVPN. Oznacza to, że w naszym lokalu spróbujecie prawdziwej pizzy neapolitańskiej, na której znajdują się wyłącznie oryginalne...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: FETA AL FORNO feta, pomidor, oliwki taggiasche, oliwa extra vergine, oregano

Danie główne: PROVOLA E PEPE pomidorki gialli, ser Provola, PEPE nero. Bazylia , oliwa extra vergine

Deser: DACQUOIRE COCO paté sucre, cremeux coco, marynowany z miętą i bazylią ananas, mousse coco

Menu B

Przystawka: CARPACCIO DI MANZO rostbef wołowy, grana padano, sos na bazie oliwy extra vergine

Danie główne: PENNE ALLA NORCINA penne, salsiccia fresca, śmietana, trufle, parmigiano reggiano Dop

Deser: BISCCUIT MOELLEUX créme chantilly chocolate blanc, compote cerries, créme patissiere pistacchio

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość