Bałkańska Dusza Zwycięzców | RestaurantClub
Restaurant Week

Bałkańska Dusza Zwycięzców

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

bałkańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 23:00
Więcej
Niedziela12:00 – 22:30
Poniedziałek13:00 – 22:30
Wtorek12:00 – 22:30
Środa12:00 – 22:30
Czwartek12:00 – 22:30
Piątek12:00 – 23:00
Dobro Došli. Serdecznie zapraszamy na kulinarną podróż po Bałkanach. Grill i ogień - to techniki, na których się doskonale znamy. Nasze dania przyrządzamy używając prawdziwego węgla...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Świeża ostryga serwowana z sosem na bazie octu z czerwonego wina i szalotki

Danie główne: Mięsiste, duże mule z krewetkami królewskimi duszone w sosie z pomidorów i palonej papryki, oprószone szopskim serem, serwowane z serbskim ryżem Djuveć i grillowaną, aromatyczną langustynką

Deser: Uwielbiany przez naszych Gości Creme Brullee z chrupiącym karmelizowanym cukrem

Menu B

Przystawka: Bałkańskie Pate z indyczych wątróbek serwowane z chrupiącym chlebem własnego wypieku

Danie główne: Mix mięs z tradycyjnego grilla węglowego: mini Gurmańska Pljeskavica, luzowane żeberka schabowe oraz domowej produkcji kiełbasa z dzika serwowany z opiekanymi ziemniakami, paloną papryką oraz marynowaną, chrupiącą marchewką

Deser: Delikatnie słodkie, chrupiące ciasto Kadaif nadziewane pistacjami

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość