Cabaret - Food & Culture | RestaurantClub
Restaurant Week
Breakfast Week

Cabaret - Food & Culture

Info

Restaurant Week

Breakfast Week

restauracja

Kuchnia i dania

amerykańska

Atmosfera

muzyka

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Ayush Sharma

Godziny otwarcia

Sobota10:00 – 23:00
Więcej
Niedziela10:00 – 23:00
Poniedziałek12:00 – 23:00
Wtorek12:00 – 23:00
Środa12:00 – 23:00
Czwartek12:00 – 23:00
Piątek12:00 – 23:00
Cabaret - Food & Culture W Cabaret łączymy smaki oraz wpływy różnych kuchni, by uzyskać niepowtarzalne wrażenia smakowe i wizualne. Na co dzień jesteśmy konceptem...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Harrisa - stek z marynowanego fenkuła na labneh z craftową pastą harrisa i limonką

Danie główne: Cashew veggies - warzywa z woka w sosie hoisin z tofu i orzechami nerkowca, podawane z ryżem basamati

Deser: Handmade tiramisu podawane z espresso i likierem Baileys

Menu B

Przystawka: Satay chicken - satay z polędwiczki kurczaka marynowanej w mleku kokosowym, podawane z sosem orzechowym

Danie główne: Cashew veggies & steak - siekany stek z karkówki, warzywa z woka w sosie hoisin z orzechami nerkowca, podawane z ryżem basamati

Deser: Handmade tiramisu podawane z espresso i likierem Baileys

Alproccino lub Alprolatte.
Dzięki Alpro kawa w prezencie!
Menu A

Śniadanie: PAKORA (*do wyboru opcja wegańska) - chrupiące warzywa w tempurze, jajka w koszulkach, pikantna papryka, sos kolendrowy

Menu B

Śniadanie: SPANISH - jajka w koszulkach, pieczone pomidory z chorizo, podawane z kraftowym pieczywem

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość

Breakfast Week

i
2 Gości
07:30
09:00
10:30
12:00

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 3,98 zł

35zł/Gość