Rynek | RestaurantClub
Restaurant Week

Rynek

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Chef kuchni

Bartosz Górka

Restaurator

x

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 22:00
Więcej
Niedziela12:00 – 18:00
Poniedziałek12:00 – 22:00
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Piątek12:00 – 22:00
RYNEK jest miejscem spotkań. Miejscem, które zawsze tętni życiem, gdzie możesz spotkać swoich znajomych i sąsiadów. Miejsce, w którym możesz się zrelaksować, czy popracować. A...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Sernik z wędzonego twarogu z prażoną cebulą, piklowanym burakiem, marchewką i galaretką z ogórka

Danie główne: Stek z kalafiora z risotto z buraka, chipsem z pietruszki, jarmużem i sosem demi glace z bakłażana

Deser: Krem Bavarois z pudrem z fiołków, strzelającą posypką i sorbetem truskawkowym

Menu B

Przystawka: Tortellini z włoską szynką Bresaola i gzikiem, a do tego liście szpinaku, śnieg z koziego sera i olej ziołowy

Danie główne: Polędwiczka wieprzowa z duxelle, szynką dojrzewającą z naszej pracowni, gołąbkiem z kaszy bulgur, purée z selera, warzywami i sosem demi glace

Deser: Krem Bavarois z pudrem z fiołków, strzelającą posypką i sorbetem truskawkowym

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość