Zamek w Tykocinie | RestaurantClub
Restaurant Week

Zamek w Tykocinie

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

polska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Marcin Połojko

Restaurator

Jacek Nazarko

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 20:00
Więcej
Niedziela12:00 – 20:00
PoniedziałekNieczynne
Wtorek12:00 – 17:00
Środa12:00 – 17:00
Czwartek12:00 – 17:00
Piątek12:00 – 20:00
Zamek w Tykocinie, jako jedyny zachowany tego typu obiekt na Podlasiu, słynie z bogatej historii. W czasach swojej świetności był on największą twierdzą na ziemiach...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Krem z kiszonego ogórka z oliwą porową, śmietaną i grzankami

Danie główne: Pierogi z wędzonym pstrągiem sos śmietanowy z serem pleśniowym

Deser: Marcinek

Menu B

Przystawka: Podlaskie Zaguby z surówką z 3 ogórków

Danie główne: Białys BLT z krążkami cebulowymi

Deser: Marcinek

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość