5-daniowe menu degustacyjne w Restauracji Scoria
Menu A
Info
Wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Bydgoszczy, dołącza do RestaurantWeek® w równie nietuzinkowej formie. Restauracja Scoria zaprasza Gości Festiwalu na swoje popisowe, 5-daniowe menu degustacyjne w specjalnej, festiwalowej cenie.
To jednak nie wszystko - specjalnie dla uczestników kolacji, Szef Kuchni przygotował także coś ekstra na rozpoczęcie, oraz zakończenie celebracji.
A skoro o Szefie Kuchni mowa - za kuchnię w Restauracji Scoria odpowiada utalentowany Szef Paweł Stawicki, który swoje doświadczenie zdobywał w renomowanych Restauracjach w Londynie, Oslo czy Taipei. Przygotowywane przez Niego dania są spójne z wyznawanymi przez Niego wartościami: tradycją, sezonowością i szacunkiem.
Kolacja w Restauracji Scoria to uczta dla wszystkich zmysłów. Nie tylko zmysłu smaku, ale również zapachu oraz… wzroku. Przytulne, ale jednocześnie eleganckie wnętrze zachwyca, cieszy oko, a także pozwala się zrelaksować.
Istnieje możliwość otrzymania wegetariańskiej wersji menu z dań, obowiązujących w Restauracji w dniu rezerwacji. Informację o chęci otrzymania wegetariańskiej wersji menu, prosimy dodać w uwagach do rezerwacji.
Przewidywany czas trwania tej wyjątkowej kolacji to między 120 a 180 minut.
Restauracja:
Scoria (5-daniowe menu degustacyjne)
Czas trwania:
150min